Anita Marinescu-Constantin

Anita Marinescu-Constantin

Psiholog, Psihologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2014 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2 (vezi harta)

Despre Anita Marinescu-Constantin

Anita Marinescu-Constantin este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ADHD 250 lei (programare)
Consultatie psihologie 200 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 200 lei (programare)
Continuare evaluare ADHD 180 lei (programare)
Control psihologie(dupa consult) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical


Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si ofera consultatii de Psihiatrie, Neurologie, Psihologie clinica, Psihoterapie, Diabet, Boli de nutritie, Endocrinologie, Disforie de gen, Ecografie.

Oferim atat servicii medicale cu plată cat si decontate prin CAS, gratuite pentru pacienti (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist).

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinica sau manageriala din Romania sau alte țări precum Regatul Unit, Franta, Suedia, SUA, Elveția, Belgia si care, prin integrarea expertizei internaționale, ajuta la creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam atat stigma asupra bolii mintale cat si discriminarea de orice fel (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).


Parerile pacientilor despre Anita Marinescu-Constantin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Alissa Sadik a acordat 5
★★★★★
18.02.2023
Loved