Dr. Anita Maxim

Dr. Anita Maxim

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

8849 vizualizari

Laurus Medical , Deva, Str. 22 Decembrie nr. 58 C, etaj 3(vezi harta)

Despre Dr. Anita Maxim

Dr. Anita Maxim este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Laurus Medical, Deva, Str. 22 Decembrie nr. 58 C, etaj 3. Medicul Anita Maxim este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Laurus Medical

Servicii disponibile
Colposcopie 200 lei (programare)
Consultatie + ecografie sarcina 350 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 350 lei (programare)
Consultatie ginecologica 150 lei (programare)
Consultatie obstetricala 150 lei (programare)
Control ginecologie 70 lei (programare)
Ecografie abdominala 130 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 350 lei (programare)
Ecografie transvaginala 200 lei (programare)
Extractie sterilet 150 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 120 lei (programare)
Montare sterilet cupru 250 lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 300 lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 300 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu umed 80 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu uscat 50 lei (programare)

Informatii clinica: Laurus Medical

Reteaua nationala de clinici LaurusMedical, lider in domeniile proctologiei, dermatologiei si terapiei MBST, si-a extins activitatea cu noi specialitati medicale. Fata de specialitatile care au consacrat LaurusMedical ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor medicale private din Romania, clinicile acopera domenii noi, precum: cardiologie, ginecologie, kinetoterapie, gastro-enterologie, boli de nutritie, urologie, pediatrie, neurologie, explorari functionale, masaj medical si estetica. 

Dezvoltarea Laurus Medical prin completarea serviciilor medicale cu toate specialitatile in ambulatoriu, precum si introducerea spitalizarii de zi in centre, a fost initiata inca de la finalul anului 2012. In noile clinici pacientii beneficiaza de tehnologiile medicale de ultim moment, precum: crioterapie, cauterizare cu radiofrecventa, tratamentul cu laser al varicelor, fototermocoagulare in spectru infrarosu, tratamentul artrozelor si osteoporozei prin rezonanta magnetica de rotatie. De asemenea, se ofera cea mai noua metoda de tratament a afectiunilor oaselor si articulatiilor – osteoporoza si osteoartrita – MBST, o tehnologie unica la noi in tara. Avand la baza terapia prin Rezonanta Magnetica, MBST actioneaza asupra cauzelor care stau la baza acestor boli, stimuland metabolismul celular si procesele regenerative. 

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 10 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei. LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Din dorinta de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor si de a elimina suferinta fizica si disconfortul psihic, LaurusMedical a introdus in premiera in Romania doua tehnologii de top la nivel international, cum sunt EVLT 360° (laserul endovenos 360°)pentru tratamentul bolii varicoase si tehnologia MBST (Terapia cu Rezonanta Magnetica) pentru tratamentul bolilor articulare si osteoporozei.

Parerile pacientilor despre Dr. Anita Maxim

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.