Dr. Anna-Maria Andronescu

Dr. Anna-Maria Andronescu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

11572 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Anna-Maria Andronescu

Dr. Anna-Maria Andronescu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Medic primar medicină internă, competentă în ecografie vasculară Doctor în stiinte medicale Asistent univesitar disciplina semiologie medicală la UMF „Carol Davila” Bucuresti. Membru al Societătilor Române de Medicină Internă si de Cardiologie, al Societătilor Europene de Cardiologie si de Cardiologie de Urgentă; Membru al Asociatiei „Global Reaserch on Acute Conditions Team – GREAT” si al Asociatiei Europene de Insuficientă Cardiacă. Eco Doppler de carotide Ecografie Doppler artere sau vene unilateral (un membru) Ecografie Doppler artere sau vene bilateral (două membre) Ecografie Doppler artere si vene unilateral (un membru) Ecografie Doppler artere si vene bilateral (două membre)

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 350 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 230 lei (programare)
Ecografie abdominala 400 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)
Ecografie Doppler arterial/membru 320 lei (programare)
Ecografie Doppler carotide 410 lei (programare)
Ecografie Doppler venos si arterial bilateral 720 lei (programare)
Ecografie Doppler venos/membru 320 lei (programare)
Ecografie pelvis 250 lei (programare)
EKG cu interpretare 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Anna-Maria Andronescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.