Annamaria Putnoky-Benedek

Annamaria Putnoky-Benedek

Audiolog, Aparate Auditive

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

1508 vizualizari

Clarfon ,Targu Mures, Bd. 22 Decembrie 1989, nr. 25 (vezi harta)

Despre Annamaria Putnoky-Benedek

Annamaria Putnoky-Benedek este Audiolog, Aparate Auditive in cadrul Clarfon, Targu Mures, Bd. 22 Decembrie 1989, nr. 25. Centru de specialitate Audiologie si Aparate Auditive

Servicii disponibile

Informatii clinica: Clarfon


Povestea Clarfon a inceput in anul 2003 cu promisiunea de a livra aparate auditive si servicii de calitate catre pacientii nostri. Am pornit la drum cu mult entuziasm si incredere, cu dorinta de a fi cei mai buni si cu suportul partenerilor.Ne dorim sa fim cat mai aproape de tine! Cu o retea de peste 50 de cabinete la nivel national, la Clarfon vei gasi intotdeauna solutiile de care ai nevoie pentru a-ti depasi problemele de auz.

Parerile pacientilor despre Annamaria Putnoky-Benedek

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Lacatus Augustin a acordat 5
★★★★★
30.03.2023
Bună ziua Sint un client mai vechi la firma d umneavoastră ,sunt mulțumit de primirea și amabilitatea cu care am fost primit .Acord 5 stele .

Stefan Szabo a acordat 5
★★★★★
03.03.2023
În afara de profesionalism cu care tratează oamenii mai are un atu te simți ca și în familie . Asa ar trebui sa fie tot sistemul sanitar Cu respect