Dr. Aurel Buzatu

Dr. Aurel Buzatu

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★

3241 vizualizari

Centrul Medical Speranta ,Craiova, Str Infratirii Nr 16 (vezi harta)

Despre Dr. Aurel Buzatu

Dr. Aurel Buzatu este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.

Medic specialist Pneumologie cu experienta in cadrul Spitalului clinic de boli infectioase si pneumoftiziologie “Victor Babes” din Craiova si in cadrul clinicilor private din Craiova.


Efectueaza spirometrii – cu sau fara bronhodilatatoare, peakflowmetii si  consultatii la pneumologie pentru diagnosticarea problemelor pulmonare si pentru tratarea acestora.


 Dr. Aurel Buzatu, medic pneumolog, se afla în contract cu Casa de asigurari de sănătate  – CAS DOLJ, poate efectua consulta?ii la pneumologie pe baza trimiterii de la medic pentru pacien?ii asigura?i CNAS sau Casa OPSNAJ ?i poate elibera scrisori medicale ?i re?ete compensate.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta


Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii. Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus. Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Dr. Aurel Buzatu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.