Aurelia Iancu

Aurelia Iancu

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★

2035 vizualizari

Centrul Medical Sana , BUCURESTI, Strada Dr. Sergiu Dumitru nr. 3 - 5, sector 1 (vezi harta)

Despre Aurelia Iancu

Aurelia Iancu este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Centrul Medical Sana, BUCURESTI, Strada Dr. Sergiu Dumitru nr. 3 - 5, sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Sana


Centrul Medical SANA este o clinica medicala dedicata sanatatii si frumusetii dumneavoastra, activa pe piata serviciilor medicale de peste zece ani. Echipa de medici de inalta competenta asigura cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat. Echipamentele medicale de ultima generatie asigura tratamente minim-invazive si nedureroase, terapii bazate pe lumina inteligenta, solutii integrate si individualizate. Pacientul va fi in siguranta alaturi de noi, in timpul tratamentelor.

In cadrul Centrului Medical Sana pacientii sunt tratati interdisciplinar, medicii specialisti se asigura ca acestia sunt investigati si diagnosticati corect, apoi tratati complet si la timp. Fiecare pacient va primi informatiile necesare de la medici de diferite specialitati, iar tratamentele si indicatiile vor fi personalizate, in functie de particularitatile pacientului. Investigarea si diagnosticarea pacientilor se realizeaza cu ajutorul unor echipamente moderne si performante, alese astfel incat tehnologia utilizata sa fie cat mai putin invaziva. Centrul Medical Sana asigura servicii medicale adaptate nevoilor individuale ale pacientilor, asistate de o echipa de medici de inalta competenta.

Parerile pacientilor despre Aurelia Iancu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Kinetoterapie disponibile in acelasi judet: