Dr. Aurelian-Alexandru Secara

Dr. Aurelian-Alexandru Secara

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00(1 rating)

768 vizualizari

Brotac Medical Group , BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Aurelian-Alexandru Secara

Dr. Aurelian-Alexandru Secara este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Brotac Medical Group, BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 420 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 125 lei (programare)

Informatii clinica: Brotac Medical Group


Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute policlinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2004, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CAS- OPSNAJ si cu numeroase societati private. 

Conceputa ca un centru multifunctional, policlinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate. Brotac Medical Center isi propune sa fie una din policlinicile de top din Bucuresti, prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite clientilor. Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale , si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna un piedestal foarte pretios: SANATATEA! 

Misiunea noastra este sa le oferim pacientilor nostri conditii prielnice si adecvate nevoilor individuale , dar totodata ne-am propus sa dezvoltam medicina preventiva , prin educarea si recomandarea controalelor si analizelor periodice pentru a preveni posibile afectiuni.

Parerile pacientilor despre Dr. Aurelian-Alexandru Secara

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.03.2021
Am fost mulțumită de serviciile domnului doctor.