Dr. Aurora Davidescu

Dr. Aurora Davidescu

Medic Primar, ORL

★★★★★
4.71(7 rating-uri)

2060 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3 (vezi harta)

Despre Dr. Aurora Davidescu

Dr. Aurora Davidescu este Medic Primar, ORL in cadrul Affidea-Hiperdia, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3.


Servicii disponibile
Audiograma 210 lei (programare)
Consultatie ORL 200 lei (programare)
Consultatie ORL pediatrie 200 lei (programare)
Control ORL(dupa consult) 130 lei (programare)
Referat ORL 225 lei (programare)
Spalatura auriculara 225 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).

Parerile pacientilor despre Dr. Aurora Davidescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Elena Amalia Nica a acordat 5
★★★★★
26.01.2023
Un medic excepțional!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.01.2023
Un specialist cu un grad de pregătire deosebit,comportament și dezvoltare personală care se face remarcat prin modul și profesionalismul desăvârșit

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.01.2023
Un specialist cu un grad de pregătire deosebit,comportament și dezvoltare personală care se face remarcat prin modul și profesionalismul desăvârșit

Cismaru Patricia Ioana a acordat 5
★★★★★
04.11.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.08.2022
Un medic și un om extraordinar!

CorneliuBogdan besliu a acordat 3
★★★★★
07.10.2021
A durat prea mult pana am trecut de recepție, 30 min, au mai durat alte 20 minute pana am intrat în cabinet dr....cam atât.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.10.2020
Multumesc doamne doctor, Aurora Davidescu pentru profesionalism! Multumesc si clinicii pentru modul placut in care-si desfasoara activitatea! Desi vizita la medic este o ,,trauma", la dumneavoastra totul devine un lucru obisnuit. Pentru tot, acord nota 5.