Dr. Auto Fisa

Medic Specialist, Fisa/Aviz Medical (auto, port arma, etc)

★★★★★
(0 rating-uri)

33 vizualizari

0 programari

Romgermed , BUCURESTI, 13 Septembrie(vezi harta)
Despre Dr. Auto Fisa
Medicul Dr. Auto Fisa este Medic Specialist, Fisa/Aviz Medical (auto, port arma, etc) in cadrul Romgermed, BUCURESTI, 13 Septembrie. Medicul Auto Fisa este Medic Specialist, Fisa/Aviz Medical (auto, port arma, etc) in cadrul Romgermed

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.