Dr.  Baciu Ionela Florina

Dr. Baciu Ionela Florina

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

2612 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Baciu Ionela Florina

Dr. Baciu Ionela Florina este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 200 lei (programare)
Control endocrinologie 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)

Informatii clinica: Provita

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Baciu Ionela Florina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Indira Galit a acordat 5
★★★★★
29.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.01.2021
Super 5 *****

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.09.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.09.2020
O persoana de excepție, atât ca medic cât și dincolo de asta. Profesionalism și amabilitate!

PITULICE DANIELA a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Dr. Baciu Florina este o buna profesionista dar si o persoana calma, empatica cu pacientii . Pt dr nota maxima . Pt clinica Provita maxim trei stele. Aglomeratie, personal insuficient pentru a prelua datele pacientilor sositi la programare , habar nu aveau pe ce lume erau. Sistemul software se blocase si nimeni nu avea habar sa redreseze situatia .