Dr. Beatrice Maita-Iorga

Dr. Beatrice Maita-Iorga

Medic Specialist, Ecografie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1684 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Constanta, Bd. Tomis nr. 141A (vezi harta)

Despre Dr. Beatrice Maita-Iorga

Dr. Beatrice Maita-Iorga este Medic Specialist, Ecografie in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 225 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 425 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 125 lei (programare)
Ecografie tiroida 225 lei (programare)
Ecografie tiroida 225 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Beatrice Maita-Iorga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mocanu Alexandra a acordat 5
★★★★★
01.02.2023
Foarte mulumit nota 10

Dorina Florea a acordat 5
★★★★★
15.04.2022
Sunt multumita. Doamna doctor amabila, dispusa si pentru indrumari extraspecialitate. (Un nr. de telefon, un nume de medic...)

Petrică Chirilescu a acordat 5
★★★★★
11.02.2022