Beatrice Popescu

Beatrice Popescu

Psiholog, Psihoterapie

★★★★★

4042 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Beatrice Popescu

Beatrice Popescu este Psiholog, Psihoterapie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Psihoterapeut BA, MA, PhD candidate

Beatrice practică de peste 15 ani psihoterapia cognitiv-comportamentală si psihoterapia rational-emotivă, sub egida câtorva asociatii profesionale de prestigiu. Absolventă a masterului de psihoterapie cognitiv-comportamentală si a programelor de formare în REBT de la Universitatea Babes Bolyai, a finalizat un program de studii la Scoala Doctorală din cadrul Universitătii din Bucuresti, Facultatea de filosofie, sub supervizarea City College New York, cu teza „Psihoterapia si consilierea filosofică, consideratii etice”. Este adepta paradigmei ‘cercetător-practician’, iar abordarea sa este integrativă, orientată pe rezultate rapide si durabile în psihoterapie. Beatrice oferă clientilor ei o sustinere empatică, bazată pe ultimele cercetări în neurostiinte si stiinte cognitive, în acelasi timp abordând tiparele timpurii care au consolidat comportamentele dezadaptative din prezent. Psihoterapia cu Beatrice reprezintă atât un demers de profunzime prin abordarea schemelor cognitive, cât si unul centrat pe simptome.

ACREDITARI SI AFILIERI:
 • Psihoterapeut acreditat in terapie cognitiv-comportamentala de Colegiul Psihologilor din Romania (2009) cu drept de practica autonom – nr. inregistrare 06876

 • Membru al Colegiului Psihologilor din Romania

 • Membru al Asociatiei Romane de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale, Universitatea Babes Bolyai din 2004

 • Membru al Asociatiei Romane de Hipnoterapie si Terapii Cognitiv-Comportamentale (AHPCC) din 2005

 • Membru al Ligii Romane pentru Sanatate Mintala din 2004

 • Membru fondator al Asociatiei Romane de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Solutii (ARTS&CORS)ABILITATI SI COMPETENTE:
 • Terapie cognitiv-comportamentala (CBT)

 • Terapii de scurta durata orientate pe solutii (SFBT)

 • Terapie comportamentala rational-emotiva (REBT)

 • Terapia prin acceptare si actiune (ACT)
 • Evidence based life coaching
 • Cercetare stiintifica


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Beatrice Popescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.