Dr. Bianca Paraschiv

Dr. Bianca Paraschiv

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1196 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Bianca Paraschiv

Dr. Bianca Paraschiv este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Bianca Paraschiv este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 285 lei (programare)
Control pneumologie 175 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Bianca Paraschiv

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ioana Arsene a acordat 5
★★★★★
22.09.2020
Un medic fin,de mare exceptie,un profesionist adevarat,un om.delicat cu suflet mare!Nota 10. Ioana A.

Mihalcea Nelu Sorin a acordat 5
★★★★★
17.11.2020

Păuna Marioara Grigore a acordat 5
★★★★★
12.05.2020
Dna dr. a da dovada de profesionalism, răbdare și înțelegere. După ce am povestit simptomele mi-a explicat clar ce ar putea să-mi provoace acele dureri. Ii mulțumesc foarte mult pentru lămuriri!

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2020
Excelent