Dr. Bianca Varzaru

Dr. Bianca Varzaru

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1715 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Bianca Varzaru

Dr. Bianca Varzaru este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 330 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Bianca Varzaru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Bogdan Pavel a acordat 5
★★★★★
05.03.2021
Recomand! Este o femeie extraordinara, vorbeste frumos, explica, nu e plictisita de viata ca alti medici, este bine documentata si nu face recomandari inutile. Pe scurt, este o persoana capabila si care isi da interesul.

. Favino Reborto a acordat 5
★★★★★
30.07.2020
Multumim frumos reprezentantilor managementului Spitalului Sanador ca si-a adus in echipa si medici tineri, pasionati de meseria lor. In plus fata de profesionalism, medicii din Sanador lucreaza in echipa, chiar daca nu se cunosc personal, dar interectioneaza telefonic pentru a gasi solutii integrate. Gratie acestui mod de a lucra in echipa, sotul meu a intrat pe mainile bune ale Doamnei Doctor Eliza Gangone si ale Doamnei Doctor Bianca Varzaru. Va multumesc din suflet pentru tot!

. Cucoana Pechianu a acordat 5
★★★★★
01.07.2020
Doctor foarte, foarte bun. O recomand 100%. Profesionistă, amabilă, atentă la nevoile pacientului, explica tot amănunțit și lucrează excelent. Nota 10+.