Dr. Bobirca Anca

Dr. Bobirca Anca

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

4461 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Bobirca Anca

Dr. Bobirca Anca este Medic Primar, Reumatologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
As. Univ. Doctor Anca Bobîrcă, medic specialist Reumatologie la Spitalul Clinic dr. Ioan Cantacuzino, asistent universitar la UMF Carol Davila si co-autor a peste 50 de lucrari stiintifice prezentate in cadrul unor conferinte interne si internationale, articole publicate in revistei de specialitate cu factor de impact. Dr. Bobîrcă este supraspecializată in fertilitatea, evolutia sarcinii si a bolii la femeile diagnosticate cu poliartrita reumatoida. In perioada iulie 2015, Dr. Bobîrcă a participat la un stagiu de fertilitate in bolile reumatice in Lobardia, Italia.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Bobirca Anca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.01.2024
Excelent

Carmen Stamate a acordat 5
★★★★★
13.12.2023