Dr. Bogdan Chicos

Dr. Bogdan Chicos

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
4.87(8 rating-uri)

6118 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Chicos

Dr. Bogdan Chicos este Medic Primar, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Bogdan Chicos este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Chicos

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Burceanu Vasilica a acordat 5
★★★★★
11.04.2024
Foarte mulțumită, amabilitate promptitudine și ameliorarea simtitoareta stării din primele zile. Mulțumesc mult d-lui doctor.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.02.2024
Multumim pentru sprijin si profesionalism.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.10.2023
Vizita la clinica Sanador mi-a dat multă speranță. Dl dr. Bogdan Chicoș e un medic orientat spre succesul procedurii de diagnosticare. Nu pierde vremea cu discuții de așa zisă „conectare empatică”, ci merge sistematic, dincolo de reperele istoricului și simptomatologiei individuale, spre soluția terapeutică optimă, aceea care i se pare cea mai adaptată la profilul medical al pacientului din fața sa.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.08.2023

Anonim a acordat 4
★★★★★
28.07.2023
Un doctor bun, din “vechea generație”, adică dedicat pacientului și nevoilor sale. Recomand!

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.11.2022
Excelent ! Intr.adevar medic ! Profesionist. Stie exact ce are de facut.