Bogdan Geavlete

Bogdan Geavlete

Profesor Universitar, Urologie

★★★★★

3148 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Bogdan Geavlete

Bogdan Geavlete este Profesor Universitar, Urologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Medicul Bogdan Geavlete este conferen?iar universitar la UMF „Carol Davila” din Bucureşti, director medical la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” ?i pre?edintele Comisiei de Urologie a Ministerului Sănătă?ii.

Servicii disponibile
Consultatie online Urologie 450 lei (programare)
Consultatie urologie 450 lei (programare)
Control urologie(dupa consult) 400 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Bogdan Geavlete

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.