Dr. Bogdan Georgescu

Dr. Bogdan Georgescu

Medic Primar, Urologie

★★★★★

1497 vizualizari

Centrul Medical Speranta ,Craiova, Str Infratirii Nr 16 (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Georgescu

Dr. Bogdan Georgescu este Medic Primar, Urologie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.
Dr. Bogdan Georgescu este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Craiova din 2005 . Din 2014 este medic urolog la S.JU Slatina.
Dl dr. Georgescu are competen?ă în ecografie generală ?i litotritie.
Experienta dl dr este vasta cuprinzand toata gama de afectiuni din sfera urologiei – diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului reno-urinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis.)

Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta


Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii. Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus. Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Georgescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.