Dr. Bogdan Lascu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

45 vizualizari

0 programari

Q Med , BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4(vezi harta)
Despre Dr. Bogdan Lascu
Medicul Dr. Bogdan Lascu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Strada Petrolului, Nr.2A, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie 50 lei (programare)

Informatii clinica
Deschis in 2013, cabinetul stomatologic Q Med Radiologie se afla in imediata vecinatate a Clinicii Q Med Brancoveanu si este parte a radiologiei Q Med. Pe langa zona de radiologie dentara (radiografii panoramice si retroalveolare) cabinetul dispune si de un unit medical – un scaun stomatologic. 

Cabinetul este dotat cu aparatura moderna necesara interventiilor stomatologice de specialitate (albire dentara, microscop dentar, fiziodispenser etc). In cadrul cabinetului activeaza 6 medici specialisti care acorda interventii precum Implantologie, Chirurgie Oralo-Maxilo-Faciala, Endodontie, Parodontologie sau Ortodontie. Aici si in cadrul lantului de Clinici Q Med pacientii beneficiaza de tratamente corespunzatoare in functie de diagnosticul si planul de tratament indicat de catre medicul curant.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.