Dr. Bogdan Neacsu

Dr. Bogdan Neacsu

Medic Specialist, Urologie

★★★★★

1471 vizualizari

VitaPlus Medical ,Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5. (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Neacsu

Dr. Bogdan Neacsu este Medic Specialist, Urologie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5..


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: VitaPlus Medical


În iunie 2020 am deschis cea de-a patra clinică medicală VITAPLUS din Craiova – unitate modernă și dotată cu echipamente medicale de top, cu medici dedicați și bine pregătiți. Am avut în vedere în primul rând calitatea actului medical, siguranța și confortul pacientului, acesta putând beneficia de consultații și investigații complete la toate specialitațile medicale, într-un singur loc. Pacienților cu probleme din sfera oftalmologică, pe lângă consultul oftalmologic, clinica le pune la dispoziție servicii complete de optică medicală, constând în produse de calitate care să răspundă tuturor nevoilor. Atelierul de optică medicală este dotat cu cele mai moderne aparate de șlefuit lentile și montaj ochelari.

Medicul Dr. Bogdan Neacsu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Vitaplus Craiovita Noua
Adresa: Str Traian Gheorghiu, nr. 11, Dolj


Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Neacsu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.