Dr. Bogdan Pana

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
(0 rating-uri)

539 vizualizari

22 programari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Bogdan Pana
Medicul Dr. Bogdan Pana este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Absolvent al Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Stagiu de pregătire de specialitate la Spitalul Clinic Colentina Bucuresti. Experientă de peste 2 ani ca manager de caz în realizarea rapoartelor de a doua opinie medicală, în colaborare cu medici si spitale din Europa si Israel si ca medic integrator de caz, în cadrul întâlnirilor multidisciplinare de tip Tumor Board. Un an universitar efectuat la Universita degli Studi di Palermo, Italia, în cadrul programului de burse Erasmus, inclusiv stagiul de neurologie în departamentul condus de Prof. Savettieri. Membru al Societătii Române de Neurologie (SNR), membru afiliat si membru RRFS al Academiei Europene de Neurologie (EAN) si al Societătii Internationale a Cefaleei (IHS). Activitate stiintifică: participări cu lucrări stiintifice la congrese nationale si internationale si în publicatii de specialitate. Vorbeste engleza, franceza, italiana. Investigatii oferite: Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 3 luni cu un control inclus Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 6 luni cu un control inclus Pachet HEAD’s UP – pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 1 an cu 4 controale incluse Consultatie neurologie (include măsurarea fortei musculare cu dinamometrul ?i teste de sensibilitate) Control medical neurologie (include măsurarea fortei musculare cu dinamometrul si teste de sensibilitate) Teste clinice (EDS, Scor Miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg)

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 280 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica
“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.