Dr. Bogdan Pana

Dr. Bogdan Pana

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(14 rating-uri)

21159 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Pana

Dr. Bogdan Pana este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Absolvent al Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Stagiu de pregătire de specialitate la Spitalul Clinic Colentina Bucuresti. Experientă de peste 2 ani ca manager de caz în realizarea rapoartelor de a doua opinie medicală, în colaborare cu medici si spitale din Europa si Israel si ca medic integrator de caz, în cadrul întâlnirilor multidisciplinare de tip Tumor Board. Un an universitar efectuat la Universita degli Studi di Palermo, Italia, în cadrul programului de burse Erasmus, inclusiv stagiul de neurologie în departamentul condus de Prof. Savettieri. Membru al Societătii Române de Neurologie (SNR), membru afiliat si membru RRFS al Academiei Europene de Neurologie (EAN) si al Societătii Internationale a Cefaleei (IHS). Activitate stiintifică: participări cu lucrări stiintifice la congrese nationale si internationale si în publicatii de specialitate. Vorbeste engleza, franceza, italiana. Investigatii oferite: Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 3 luni cu un control inclus Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 6 luni cu un control inclus Pachet HEAD’s UP – pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 1 an cu 4 controale incluse Consultatie neurologie (include măsurarea fortei musculare cu dinamometrul ?i teste de sensibilitate) Control medical neurologie (include măsurarea fortei musculare cu dinamometrul si teste de sensibilitate) Teste clinice (EDS, Scor Miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg)

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 350 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 250 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Pana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dan Gheorghe a acordat 5
★★★★★
01.03.2021
Recomand

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.02.2021
Bună ziua! Un adevărat doctor și foarte profesional. Recomand.

Adrian Lepadatu a acordat 5
★★★★★
12.02.2021
Evaluarea medicala a decurs perfect. Va multumesc pentru ajutor.

Gheorghe Radulescu a acordat 5
★★★★★
10.02.2021
Un medic cu suflet si un adevarat profesionist! Multumesc! Nota 10 si ptr clinica Emerald!

Elena Jinaru a acordat 5
★★★★★
05.02.2021
Dumnezeu lucrează prin oameni. Oameni printre care se numără şi domnul Pana Bogdan, medic specialist, neurologie, la Centru Medical Emerald Bucuresti. Un medic cum rar mai intalnestie in ziua de astazi, cu o pregătire de specialitate la un nivel înalt, comunicativ, prietenos, care iubeste ceea această nobila profesie. Mulțumesc, domnule doctor!

Georgeta Radulescu a acordat 5
★★★★★
01.02.2021
Un medic care vorbeste cu pacientul, explica pe intelesul lui, care consulta dupa nevoile pacientului si nu cu ochii la ceas. Recomand din toata inima! Multumim!

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.01.2021
Buna ziua!Un medic deosebit,de un mare profesionalism!

Ionut Colceag a acordat 5
★★★★★
04.01.2021
Un doctor foarte bun

. Ganea Dumitru a acordat 5
★★★★★
17.11.2020
Recomand cu încrede este un om extraordinar.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.09.2020
Un medic cum rar mai intalnestie in ziua de astazi , comunicativ ,care iubeste ceea ce face .

Mirela-Alina Velea a acordat 5
★★★★★
28.08.2020
Extrem de multumita in urma consultatiei la dnul doctor Pana, care a dat dovada de mult profesionalism si implicare!

Angela Ionescu a acordat 5
★★★★★
10.07.2020
Multumesc, un medic de excepție!!!

. Raducanu Alexandru a acordat 5
★★★★★
02.07.2020
Foarte buna si serviciile excelente

Mihai Tanasescu a acordat 5
★★★★★
27.12.2019
Doctor prietenos, asculta pacientul, explica foarte clar, per ansamblu o experienta deosebita.