Dr. Bogdan Staicu

Dr. Bogdan Staicu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

4838 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Staicu

Dr. Bogdan Staicu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Bogdan Staicu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Spital
Adresa: Str. Sevastopol 9, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Staicu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Radoi Gabriela a acordat 5
★★★★★
16.11.2021
Excelent

Anca Bajenaru a acordat 5
★★★★★
16.11.2021
Ca intotdeauna, fie ca e vorba de consultatii sau investigatii, totul decurge perfect! Dl. Dr. Staicu este un profesionist dedicat, atent, rebador si in acelasi timp explica totul pe intelesul pacientei. The best doctor in town!

Ana Laura Macovei a acordat 5
★★★★★
23.08.2021

Radoi Gabriela a acordat 5
★★★★★
23.08.2021
Totul la superlativ

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.08.2021
Un dr foarte bun. Mai întâi vorbește cu pacientul și în funcție de problema face consultația amănunțit cu explicații pe înțelesul tuturor. Este profesionist și atent. Mulțumesc!

Iuliana Roxana Farcas a acordat 5
★★★★★
20.07.2021

Oana ?erban a acordat 5
★★★★★
24.05.2021
Triajul se realizeaza în condiții inumane. Se așteaptă pe trotuar, în în soare. Consultația a fost de nota 10.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.08.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.01.2020
Totul a decurs ca la carte, la standarde Europene. Sunt foarte incantata!


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: