Dr. Bota Celia

Dr. Bota Celia

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★
5.00(1 rating)

5230 vizualizari

Centrul Medical Theodor ,Timisoara, Str. Teodor Mihali nr. 2, Timis (vezi harta)

Despre Dr. Bota Celia

Dr. Bota Celia este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul Centrul Medical Theodor, Timisoara, Str. Teodor Mihali nr. 2, Timis.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 400 lei (programare)
Consultatie generala pediatrica 200 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 200 lei (programare)
EKG cu interpretare 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Theodor


Numele THEODOR este inspirat din grecescul THEODORUS care inseamna DAR DIVIN si este in concordanta cu convingerea colectivului medical al centrului ca sanatatea noastra este un dar divin pentru care merita sa facem eforturi sa-l pastram. La acest efort contribuie si cadrele medicale din acest colectiv, prin pregatirea noastra profesionala si daruirea cu care ne facem meseria, dar si dumneavoastra, pacientii nostri beneficiari ai serviciilor pe care vi le oferim.

Am orientat serviciile medicale oferite spre a satisface in primul rand necesitatile populatiei din cartierul nostru: medicina de familie, medicina interna/cardiologia, pentru cei mai varstnici si nu numai, neurologia, apoi psihiatria, pentru mame si femei obstetrica si ginecologia, pentru copii medicina generala profil pediatrie, dezvoltand din mers dotarile centrului medical cu aparatura medicala moderna si performanta …


Parerile pacientilor despre Dr. Bota Celia

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.11.2022