Brindusa Cimpoca

Brindusa Cimpoca

Doctor în stiinte medicale, Ginecologie

★★★★★

12334 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Brindusa Cimpoca

Brindusa Cimpoca este Doctor în stiinte medicale, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Brindusa Cimpoca este medic specialist obstetrica-ginecologie si doctor in stiinte medicale (UMF “Carol Davila”Bucuresti). A urmat stagiul de pregatire in medicina-materno-fetala in Marea Britanie la King’s College Hospital sub indrumarea Prof. Kypros Nicolaides. Dupa ce a lucrat activ in acest domeniu aproape 3 ani i-a fost acordata “The Diploma in Fetal Medicine”, una dintre cele mai prestigioase diplome din lume.

Activitatea Brindusei include efectuarea de ecografii obstetricale, oferirea de consultatii pentru a doua opinie, proceduri invazive, sarcini cu risc ridicat, sarcini gemelare. Ariile sale de interes medical presupun cercetarea in special in domeniul sarcinilor gemelare, pe aceasta tema bazandu-se teza sa doctorat. 

Brindusa considera ca elementele cheie in procesul terapeutic sunt buna comunicare cu pacienta si corecta informare a acesteia asupra tuturor posibilitatilor. 

Supraspecializare
Medicina Materno-Fetala (King’s College Hospital, Marea Britanie - “The Diploma in Fetal Medicine”)

Competente
Ecografie obstetricala si ginecologica
Medicina Materno-Fetala

Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Brindusa Cimpoca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: