Dr. Brindusa Mitroi

Dr. Brindusa Mitroi

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

29 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Brindusa Mitroi

Dr. Brindusa Mitroi este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie + ecografie sarcina 380 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 500 lei (programare)
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 180 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Extractie sterilet 250 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 400 lei (programare)

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.

Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologieParerile pacientilor despre Dr. Brindusa Mitroi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.