Bruckner Ion

Profesor Universitar, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

38 vizualizari

0 programari

Centrul Medical Pronia , BUCURESTI, Str. Av. Petre Cretu Nr.20A, Sector 1(vezi harta)
Despre Bruckner Ion
Medicul Bruckner Ion este Profesor Universitar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Pronia, BUCURESTI, Str. Av. Petre Cretu Nr.20A, Sector 1.

Dr. Ion Victor Bruckner este medic primar de Cardiologie si Medicina Interna cu 53 de ani  experienta.  Are competenta in ecocardiografie. Este membru al Academiei Romane de Medicina, Societatii Romane de Medicina Interna, Presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna, Societatii Romane de Cardiologie, Vice-presedinte al Societatii Romane de Cardiologie si al Societatii Europene de Cardiologie.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 230 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 420 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 440 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 280 lei (programare)
Ecografie cardiaca 230 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 80 lei (programare)
Pachet cardiologie 440 lei (programare)
Second opinion cardiologie 290 lei (programare)

Informatii clinica
Echipa noastra reuneste medici cu o vasta experienta profesionala, dedicandu-se cu tot sufletul activitatii medicale si oferind o grija deosebita fiecarui pacient in parte. Cu peste 8 specializări medicale, in cadrul clinicii noastre, pacientii pot beneficia de consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, neurologie, endocrinologie, gastroenterologie, pediatrie, ginecologie si ecografie.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.