Dr. Bucur Gabriela

Dr. Bucur Gabriela

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

626 vizualizari

Centrul Medical Andodent ,Ploiesti, Str. Ulierului nr. 20 (vezi harta)

Despre Dr. Bucur Gabriela

Dr. Bucur Gabriela este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Centrul Medical Andodent, Ploiesti, Str. Ulierului nr. 20 .


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Referat neurologic 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Andodent


Centrul Medical Andodent din Ploiesti a fost infiintat in anul 2006, a inceput activitatea cu un cabinet de medicina dentara, ajungand in prezent la peste 20 de specialitati si aproximativ 40 de cadre medicale. Scopul nostru este oferirea serviciilor medicale integrate prin intermediul unei echipe dinamice, cu un concept educat permanent in spiritul grijei fata de pacient. In prim-planul activitatii Centrului Medical Andodent se afla grija fata de pacient, diagnosticarea si tratarea atenta, oferirea de solutii optime, lamurirea deplina a tuturor intrebarilor cu privire la afecţiunile pacientului. Toate acestea sunt completate de un ambient placut, menit sa contribuie la creearea unui mediu in care pacientul sa se simta confortabil si increzator.

Parerile pacientilor despre Dr. Bucur Gabriela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.