Dr. Burlacu Daniela

Dr. Burlacu Daniela

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★

1680 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Burlacu Daniela

Dr. Burlacu Daniela este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Medsana, BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Medsana


Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Medsana Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica. Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor pacientilor Medsana. Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri. Activitatea clinicii se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale. Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.

Parerile pacientilor despre Dr. Burlacu Daniela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Medicina interna disponibile in acelasi judet: