Dr. Caisin Natalia

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

502 vizualizari

1 programari

Cronos Med , BUCURESTI, Str. Aron Cotrus Nr. 57, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Caisin Natalia
Medicul Dr. Caisin Natalia este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Cronos Med, BUCURESTI, Str. Aron Cotrus Nr. 57, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 130 lei (programare)
Ecografie pelvina 300 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 310 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 450 lei (programare)
Ecografie transvaginala 310 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 250 lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 520 lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 520 lei (programare)

Informatii clinica
Dr. Constantin Stan, fondatorul grupului Cronos Med, a visat timp de 30 de ani sa dezvolte un concept integrativ care sa reprezinte mai mult decat 3 clinici si un spital. In timpul miilor de ore petrecute in sala de operatie, incercand mereu sa se autodepaseasca, sa perfectioneze sau sa breveteze, si-a transformat timpul intr-un prieten. A inventat o pensa chirurgicala care ii poarta numele si care este folosita in toata lumea, aparate de radiofrecventa, proteze mamare care au revolutionat lumea medicala si perceptia despre forma sanului. 

Numarul mare de pacienti dar si dorinta acestora de a beneficia si de alte servicii de cea mai buna calitate, garantate de Dr. Constantin Stan, au dus la extinderea structurii initiale. Astfel, Cronos Institute, Cronos Day Surgery, Cronos Beauty sunt noile clinici care aduc expertiza in domeniul esteticii.  

Fie ca vorbim de specialitati precum Chirurgie Estetica, ORL, Chirurgie Generala, Chirurgie Oculo-Plastica, Dermatologie, Obstetrica si Ginecologie sau Nutritie, specialistii Cronos Med abordeaza sanatatea si frumusetea in mod integrativ, cu atentie deosebita la nevoile pacientilor, personalizand pana in cel mai mic detaliu fiecare plan de interventie. 

In cautarea permanenta a frumosului, Dr. Constantin Stan, are propria filosofie; “Este acel ceva ce te face sa te simti relaxat cand il privesti, cand e aproape. Este ceva care iti da o energie pozitiva, te face sa visezi.” Cronos Med este locul unde pacientii vor descoperi secretele unei noi calitati a vietii si solutii anti-aginig de ultima generatie.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.