Dr. Calin Luminita Aurelia

Dr. Calin Luminita Aurelia

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
1.00(1 rating)

3075 vizualizari

VitaPlus Medical ,Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5. (vezi harta)

Despre Dr. Calin Luminita Aurelia

Dr. Calin Luminita Aurelia este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5..


Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical


În iunie 2020 am deschis cea de-a patra clinică medicală VITAPLUS din Craiova – unitate modernă și dotată cu echipamente medicale de top, cu medici dedicați și bine pregătiți. Am avut în vedere în primul rând calitatea actului medical, siguranța și confortul pacientului, acesta putând beneficia de consultații și investigații complete la toate specialitațile medicale, într-un singur loc. Pacienților cu probleme din sfera oftalmologică, pe lângă consultul oftalmologic, clinica le pune la dispoziție servicii complete de optică medicală, constând în produse de calitate care să răspundă tuturor nevoilor. Atelierul de optică medicală este dotat cu cele mai moderne aparate de șlefuit lentile și montaj ochelari.

Parerile pacientilor despre Dr. Calin Luminita Aurelia

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Sevastian Cojocaru a acordat 1
★★★★★
05.03.2021
Apreciez profesionalismul dr. Calin Luminita Aurelia.