Dr. Calin Rohan

Dr. Calin Rohan

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

5062 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Calin Rohan

Dr. Calin Rohan este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Cu un design gandit special pentru confortul pacientilor, Clinica SANADOR Baneasa ofera un acces rapid la servicii medicale de top persoanelor din nordul Bucurestiului si din judetul Ilfov. 

In cadrul acestei clinici fiecare pacient poate beneficia de consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator. 

La fel ca in celelalte clinici SANADOR, in Clinica Baneasa, pacientii beneficiaza de consultanta si vaccinare in cazul in care urmeaza sa se deplaseze in zone cu risc medical. SANADOR este Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, si pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru o calatorie sigura din punct de vedere medical.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Calin Rohan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mugurel Alexandru-Manta a acordat 5
★★★★★
17.01.2023
Dl dr este minunat. Il apreciem si iubim f mult. Este un ajutor pretios ptr sanatatea noastra. Va multumim

Anghel Steluta a acordat 5
★★★★★
08.11.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.05.2022
Excelent. Un medic atent, m-a ascultat cu atentie si mi-a explicat in detaliu.

Fabrice Besson a acordat 5
★★★★★
25.01.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.01.2021
Un medic bun . Ma simt mult mai bine după tratamentul dat de doctor.nota 10

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.08.2020
Nota 10!


Alte servicii din specialitatea Medicina interna disponibile in acelasi judet: