Dr. Camelia Maximeasa

Dr. Camelia Maximeasa

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

979 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Camelia Maximeasa

Dr. Camelia Maximeasa este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 500 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 500 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 500 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Camelia Maximeasa

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.02.2021
Sunt foarte mulțumită de vizita mea la acest medic. Mi-a făcut ecografie doppler cord+interpretare EKG. Este blândă, răbdătoare, îți explică frumos. Mi-a dat să fac și analize de sânge. Nota 10

Marcel Safciu a acordat 5
★★★★★
17.01.2021