Dr. Camelia Nitulescu

Dr. Camelia Nitulescu

Medic Specialist, Neurologie pediatrica

★★★★★

58 vizualizari

Centrul Medical Epi TSA , BUCURESTI, B-dul Basarabia Nr 98, Bloc E1, Parter, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Camelia Nitulescu

Dr. Camelia Nitulescu este Medic Specialist, Neurologie pediatrica in cadrul Centrul Medical Epi TSA, BUCURESTI, B-dul Basarabia Nr 98, Bloc E1, Parter, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Epi TSA


Suntem un Centru Medical specializat în îngrijirea copiilor, cu un accent deosebit pe neurologie pediatrică și diagnosticarea autismului. Echipa noastră de medici și specialiști în neurologie pediatrică este dedicată în mod special să ofere o evaluare completă și o îngrijire personalizată pentru copiii care prezintă tulburări neurologice și nevoi speciale.

La Epi TSA, înțelegem că fiecare copil este unic și are nevoi speciale. De aceea, abordăm fiecare caz cu o atenție individualizată, oferind un plan de tratament personalizat și suport de lungă durată.

Echipa noastră de medici specialiști în neurologie pediatrică si psihologi este dedicată în mod special să ofere o evaluare completă și o îngrijire personalizată pentru copiii care prezintă tulburări neurologice și nevoi speciale.

Parerile pacientilor despre Dr. Camelia Nitulescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.