Dr. Camelia Raduletu

Dr. Camelia Raduletu

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★

726 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Camelia Raduletu

Dr. Camelia Raduletu este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj. A absolvit Faculatea de Medicina din cadrul UMF Craiova in 1999. Dupa anul de stagiatura si-a desfasurat activitatea ca medic rezident in Bucuresti la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C. C. Iliescu, sectia Chirurgie Vasculara. Din 2007 lucreaza in cadrul Departamentului de Chirurgie Vasculara, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Craiova iar in iunie 2013 promoveaza examenul de primariat.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie vasculara 200 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Camelia Raduletu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.