Dr. Carina Ureche

Dr. Carina Ureche

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

186 vizualizari

Centrul Medical Emerald ,Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus (vezi harta)

Despre Dr. Carina Ureche

Dr. Carina Ureche este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus.
Arii de interes: cardiologia clinică ?i imagistica.
Activitate desfă?urată în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Ia?i
Doctorand cu efectuarea unor  cercetări în domeniul imagistică cardiacă în boala renală cronică   avansată.Membră a Societa?ii Europeane de Cardiologie (EACVI).


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 650 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 350 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 230 lei (programare)
Ecografie cardiaca 400 lei (programare)
Ecografie cardiaca 400 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 350 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 350 lei (programare)
Monitorizare holter TA 320 lei (programare)
Monitorizare holter TA 320 lei (programare)
Test de efort 350 lei (programare)
Test de efort 350 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Carina Ureche

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.