Dr. Carina Ureche

Dr. Carina Ureche

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

18782 vizualizari

Centrul Medical Emerald ,Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus (vezi harta)

Despre Dr. Carina Ureche

Dr. Carina Ureche este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus.

Medic specialist Cardiologie

Arii de interes în cardiologia clinică si imagistică cardiacă avansată prin rezonantă magnetică.

Activitate desfăsurată în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iasi.

Asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Grigore T. Popa”, Iasi. Doctorand cu efectuarea unor cercetări în domeniul imagistică cardiacă în boala renală cronică avansată. Membră a Societatii Europene de Cardiologie (EACVI).


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Carina Ureche

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.