Dr. Carmen Liliana Dinca

Dr. Carmen Liliana Dinca

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

799 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Carmen Liliana Dinca

Dr. Carmen Liliana Dinca este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Carmen Liliana Dinca este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 260 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Liliana Dinca

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Enzo Ivanovici a acordat 5
★★★★★
24.02.2021

Ionut Alexander Rosoiu a acordat 5
★★★★★
01.03.2021

Matias Alexandru Leoveanu a acordat 5
★★★★★
19.03.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.01.2021
Minunata este dna dr! Rabdatoare, amabila, iubitoare cu copiii si darnica in explicatii cu parintii! Am fost la numerosi pediatri si in sfarsit am gasit pe cineva cu care rezonez si ne trateaza ca pe un partener de discutie adevarat, fara a ne subestima si grabi oricate intrebari am avea. O recomand din tot sufletul.