Dr. Carmen Luminita Enache

Dr. Carmen Luminita Enache

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

14329 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Carmen Luminita Enache

Dr. Carmen Luminita Enache este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Carmen Luminita Enache este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Luminita Enache

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ioana Odoroaga a acordat 5
★★★★★
02.03.2022
Doamna doctor a fost foarte profesionista, m-a ascultat cu atentie, a raspuns tuturor intrebarilor mele si mi-a explicat tot ce aveam nevoie sa stiu. O experienta de nota 10!

Monica Petcu a acordat 5
★★★★★
21.07.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.05.2021
Foarte profesional !

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.09.2020
Numai cuvinte de laudă pentru dna doctor Ingrid Gheorghe, un adevărat specialist, un medic înțelegător și empatic!

Ioana Costache a acordat 5
★★★★★
26.02.2020
Extraordinar,o doctora extraordinara,o recomand cu incredere :)

Carmen Zisu a acordat 5
★★★★★
18.12.2019
5


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: