Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

6302 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Dr. Carmen Mariana Zapucioiu este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 380 lei (programare)
Consultatie pneumologie pediatrica 380 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Carmen Mariana Zapucioiu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1

Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.02.2024
Doamna doctor, a fost foarte atenta la toate aspectele legate de problemele de sanatate ale fetitei mele, nu doar la cele pentru care am solicitat consultatia. A fost foarte atenta la detalii si am primit numeroase sfaturi cu privire la probleme cronice de sanatate. Ii multumim doamnei doctor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.08.2021