Dr. Carmen Navrea

Dr. Carmen Navrea

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

2380 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Carmen Navrea

Dr. Carmen Navrea este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Carmen Navrea este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 360 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 245 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Carmen Navrea este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Navrea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Alexandru Ioan Filip Sirbu a acordat 5
★★★★★
13.04.2024

Anisia-Luana Dragomir a acordat 5
★★★★★
09.03.2024

Anisia-Luana Dragomir a acordat 5
★★★★★
25.10.2023

Miruna-Gabriela Conteanu a acordat 5
★★★★★
13.10.2022

George Anghel a acordat 5
★★★★★
12.05.2022

Miruna-Gabriela Conteanu a acordat 5
★★★★★
10.07.2021

Ilinca Ciobanu a acordat 5
★★★★★
24.02.2021
Un om si un medic de exceptie!