Dr. Carmen Predoiu

Dr. Carmen Predoiu

Medic Specialist, Ecografie

★★★★★
5.00(1 rating)

1455 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Carmen Predoiu

Dr. Carmen Predoiu este Medic Specialist, Ecografie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Absolventa a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila”, Membru al Academiei Europene de Neurologie, Membru al “Movement Disorder Society”. 
Medic specialist neurolog la Spitalul Colentina, Bucuresti.
Specializare în tratamente moderne în boala Parkison, Eco Doppler Transcranian.
Interese:  Boli neurodegenerative – tulburari de miscare (Parkinson, sindroame Parkinson plus, demente: cu corpi Lewy, dementa frontotemporală, afazie primar progresivă, Alzheimer etc), Boli genetice, Afectiuni autoimune ale sistemului nervos si periferic, Boli neuromusculare sau Tulburări de somn.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 300 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 200 lei (programare)
Ecografie Doppler transcranian 450 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Predoiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dobrea Gheorghe a acordat 5
★★★★★
31.12.2020
Un medic dedicat profesiei! Un medic Uman ! Un medic care-ti acorda atenția cuvenita ! Un medic profesionist care merita un Calificativ maxim ! Asa doctorita rar se întâlnește ! Mult succes în profesia de medic și sa o tina tot asa ! Are toată aprecierea si admirația mea!