Dr. Carmen Vladutiu

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
(0 rating-uri)

977 vizualizari

Affidea Romania , Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A(vezi harta)
Despre Dr. Carmen Vladutiu
Dr. Carmen Vladutiu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Affidea Romania, Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A. Medicul Carmen Vladutiu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 95 lei (programare)
Control ortopedie 80 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Petroşani a fost construit în vederea acoperirii cererii de servicii medicale de diagnostic imagistic la cel mai înalt nivel profesional, pentru populaţia defavorizata din Valea Jiului şi din zonele adiacente. Centrul de la Petroşani a fost inaugurat la data de 7 septembrie 2004. 

Acest centru ofera servicii medicale pacientilor din întreaga tara, asigurati prin sistemul national de asigurari de sanatate sau din mediul privat, cei mai multi provenind din judetele Hunedoara si Gorj. Centrul Affidea Petroşani este situat în curtea Spitalului de Urgenta Petrosani, din B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.