Dr. Carolina Radu

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

408 vizualizari

5 programari

Affidea Romania , Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A(vezi harta)
Despre Dr. Carolina Radu
Medicul Dr. Carolina Radu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Affidea Romania, Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A. Medicul Carolina Radu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie tiroida 190 lei (programare)
Consultatie endocrinologica 120 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 120 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Petroşani a fost construit în vederea acoperirii cererii de servicii medicale de diagnostic imagistic la cel mai înalt nivel profesional, pentru populaţia defavorizata din Valea Jiului şi din zonele adiacente. Centrul de la Petroşani a fost inaugurat la data de 7 septembrie 2004. 

Acest centru ofera servicii medicale pacientilor din întreaga tara, asigurati prin sistemul national de asigurari de sanatate sau din mediul privat, cei mai multi provenind din judetele Hunedoara si Gorj. Centrul Affidea Petroşani este situat în curtea Spitalului de Urgenta Petrosani, din B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.