Dr. Casandra Coltoiu

Dr. Casandra Coltoiu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★

2206 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Casandra Coltoiu

Dr. Casandra Coltoiu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist dermato-venerologie, absolventă a Facultătii de Medicină Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2015. Rezidentiat la Spitalul Universitar de Urgentă Elias si un stagiu de pregătire în Franta, în departamentul de dermatooncologie al Spitalului Universitar din Nantes, în anul 2018.
Dr. Casandra Coltoiu are 4 ani de experientă profesională, are experientă medicală în dermatologie medicală, dermato-oncologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică (chiuretare, electroterapie, biopsie, excizie chirurgicală) si este certificată în dermatoscopie. Dr. Coltoiu este membră a Societătii Române de Dermatologie si a Academiei Europene de DermatoVenerologie.
"Consider că medicina este una din profesiile vocationale cu o importantă componentă umanistă. Astfel, îmi dau silinta ca prin dăruire si empatie, împletite cu o dorintă perpetuă de autoperfectionare să le ofer pacientilor îngrijirea optimă. Cuvintele de apreciere ale acestora sunt motorul activitătii mele profesionale.
De asemenea, am privilegiul de a practica dermatologia într-un centru prestigios, racordat la tehnici inovatoare de diagnostic si tratament, în sânul unei echipe de medici profesionisti si dedicati".


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 210 lei (programare)
Consultatie dermato-oncologie 210 lei (programare)
Consultatie online Dermatologie 140 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 95 lei (programare)

Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Casandra Coltoiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.