Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu

Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu

Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1895 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu

Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu este Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Catalin Gheorghe Bejinariu este Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Catalin Gheorghe Bejinariu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.02.2021
Cu adevărat consultație de medic specialist!

ION DARMANESCU a acordat 5
★★★★★
14.10.2020
5- excelent

sultana craia . a acordat 5
★★★★★
30.10.2019
Am apreciat calmul,rsbdarea si intelegerea starii de anxietate a pacientului ,faptul că inspiră incredere ,încurajează, linisteste si explica pacientului ce trebuie sa stie