Dr. Catalina Constantin (Trifan)

Dr. Catalina Constantin (Trifan)

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1136 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Catalina Constantin (Trifan)

Dr. Catalina Constantin (Trifan) este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Catalina Constantin (Trifan) este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 295 lei (programare)
Control medicina interna 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Catalina Constantin (Trifan)

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Paraschiva Lungu a acordat 5
★★★★★
11.06.2020

Roxana Stoica a acordat 5
★★★★★
23.03.2021
Excelent

CONSTANTA BURCUS a acordat 5
★★★★★
23.06.2020