Catalina Dragulanescu

Catalina Dragulanescu

Psiholog, Psihoterapie

★★★★★

1695 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Catalina Dragulanescu

Catalina Dragulanescu este Psiholog, Psihoterapie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Psihoterapeut si psiholog clinician

Catalina are o experienta de peste 16 ani de practica in psihoterapia psihanalitica si de 12 ani de practica in psihologie clinica. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Independente Titu Maiorescu, cu specializarea Psihologie Clinica si Psihoterapie. A activat o lunga perioada ca psiholog in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia. Din 2011, completand activitatea de practica psihoterapeutica, este si co-lector in cadrul Fundatiei Romano-Olandeze pentru Psihoterapie Psihanalitica (FROPP) si in cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii „Hyperion”.

ACREDITARI SI AFILIERI:
  • Atestat de libera practica in Psihologie clinica si in Psihoterapie Psihanalitica eliberate de Colegiul Psihologilor din Romania –  Nr. Inregistrare 02830
  • Certificat de practica independenta in psihoterapie psihanalitica eliberat de Asociatia Romana Pentru Psihoterapie Psihanalitica (ARPP)
  • Psihoterapeut supervizor in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica (ARPP)
  • Membru a Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica (ARPP) – din 2000
  • Acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania – din 2007

ABILITATI SI COMPETENTE:
  • Psihoterapia psihodinamica si psihanalitica
  • Psihologie clinica
  • Consiliere psihologica


Servicii disponibile
Consultatie psihoterapie 280 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 280 lei (programare)
Psihoterapie adulti 280 lei (programare)
Psihoterapie adulti 280 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Catalina Dragulanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Psihoterapie disponibile in acelasi judet: