Dr. Catalina Hogea

Dr. Catalina Hogea

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
4.00(2 rating-uri)

2671 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center (vezi harta)

Despre Dr. Catalina Hogea

Dr. Catalina Hogea este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center. Medic specialist psihiatrie, cu competente in psihoterapie. Servicii: Consultatii psihiatrie; Consiliere psihologica; Psihoterapie individuala si de cuplu:

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 350 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 230 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis


Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Catalina Hogea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.03.2022

Cosmin Bogdan a acordat 5
★★★★★
09.07.2019