Dr. Cazimir Vlasie

Dr. Cazimir Vlasie

Medic Dentist, Stomatologie

★★★★★

444 vizualizari

Life Dental Spa , BUCURESTI, Piata Victoriei, Str. Frumoasa nr. 42A, Sector1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Cazimir Vlasie

Dr. Cazimir Vlasie este Medic Dentist, Stomatologie in cadrul Life Dental Spa, BUCURESTI, Piata Victoriei, Str. Frumoasa nr. 42A, Sector1, Bucuresti.
Medic dentist, specialist protetica

Medic stomatolog absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” , promotia anului 2015. Inca din perioada facultatii am fost pasionat de protetica si implantologie.
Dupa terminarea studiilor universitare am decis sa ma specializez in protetica dentara.
Consider ca succesul unui caz protetic sta in imbinarea armonioasa a esteticii dentare cu functionalitatea data de ocluzie.
Principalul meu obiectiv este realizarea lucrarilor protetice de calitate, care sa reziste “testul timpului”. Pentru a intelege in profunzime mecanismele complexe din spatele reabilitarilor orale, am participat la cursuri de specializare cu lectori romani si internationali.


Servicii disponibile
Consultatie 120 lei (programare)
Consultatie stomatolgie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Life Dental Spa


Life Dental Spa este un concept complet nou, care are ca principiu fundamental punerea pacientului pe primul loc. Astfel, în clinica stomatologică, pacienții beneficiază de un tratament complet, alături de îndrumare și de sfaturi personalizate oferite de echipa de dentiști din București. Stomatologia holistică este la baza întregului concept Life Dental Spa, fiecare medic dentist având foarte mare grijă să respecte principiile holistice în cadrul tratamentelor realizate în clinica din București si nu numai: Cabinetele stomatologice Life Dental Spa sunt echipate cu tehnologie laser – laserul este un instrument inovator, minim invaziv și complet biocompatibil: pacienții se pot bucura de tratamente fără ace, fără freze și fără durere, realizate de specialiștii în stomatologie. Pacienții au parte de o experiență de cinci stele în clinica stomatologică Life Dental Spa: materialele utilizate de către medicul dentist sunt biocompatibile, lipsite de aditivi și coloranți artificiali. În clinicile din București, pacientul este pus pe primul loc, astfel încat LifeDentiștii oferă sfaturi personalizate, în scopul de a elimina cauzele care au dus la îmbolnăvire, astfel încât recidiva bolii să fie redusa la minimum. Holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile lui componente, așa cum nici pacientul nu este tratat doar la nivelul cavității orale. Interesul specialiștilor Life Dental Spa este acela ca pacientul să își redobândească sănătatea orală și calitatea vieții, cu scopul de a menține un status oral corespunzător pentru un timp îndelungat! Alege Life Dental Spa București și beneficiază de tratamente stomatologice ultramoderne, realizate cu ajutorul laserului dentar!

Parerile pacientilor despre Dr. Cazimir Vlasie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.