Dr. Cecilia Enescu

Dr. Cecilia Enescu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★

3122 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Cecilia Enescu

Dr. Cecilia Enescu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic primar dermatolog din 2018, absolventă a Facultătii de Medicină Generală din cadrul UMF Târgu Mures, promotia 2005. Rezidentiat în dermatovenerologie la Spitalul Militar Central din Bucuresti si stagii de perfectionare la Spitalul Saint Louis din Paris, Spitalul Universitar Saint Eloi din Montpellier si Spitalul Universitar Dupuytren din Limoges.
Dr. Cecilia Enescu are 13 ani de experientă profesională si are stagii de pregătire în dermatologie, dermato-oncologie si în micro-chirurgia Mohs. Este membră a Academiei Europene de Dermatovenerologie, a Societătii Americane de Chirurgie Dermatologică, a Societătii Internationale de Dermatoscopie si a Societătii Române de Dermatologie.
"Sunt o persoană dinamică, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabilă, empatică.
Experienta acumulată în tară de-a lungul pregătirii mele prin rezidentiat, precum si experienta de patru ani de stagii efectuate în străinătate, mi-au permis să dezvolt o bază solidă de cunostinte teoretice, dar mai ales practice, pe care vreau să le pun în practică si să le dezvolt continuu alături de o echipă de oameni profesionisti si pasionati de dermatologie".
Dacă scopul medicinei este să trateze oamenii – nu doar să vindece boala – atunci empatia este o abilitate necesară oricărui medic.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Cecilia Enescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.